Gezins- en opvoedcoaching

Ik ben Reni Krijgsman, als Gezins- en Opvoedcoach ondersteun ik ouders die tegen opvoedvragen aanlopen. Vragen als: Waarom luistert mijn kind niet goed? Hoe zorg ik ervoor, dat mijn kinderen aan tafel blijven zitten? Hoe pak ik het geruzie thuis aan, zodat het weer gezellig wordt? En nog veel meer vragen waar je als opvoeder tegen aan kunt lopen. Met de coaching richt ik mij in eerste instantie op jou als opvoeder. We gaan samen kijken naar jullie als gezin, de interacties tussen jou en je kinderen en welke situaties goed gaan, dan kunnen we daarna kijken waar er een verandering nodig is en zul je in het proces ontdekken dat ook jouw gezin een thuis wordt, waar liefde en harmonie heerst. De Gezins- en Opvoedcoaching is een traject van gemiddeld vijf tot tien coachingsessies. De Gezins- en Opvoedcoaching vindt bij u thuis plaats.

Leeftijden
Gezins- en Opvoedcoaching is geschikt voor ouders met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar.


Werktijden

Ik werk doordeweeks, ook in de avonduren. Soms is het mogelijk om op zaterdag een afspraak te maken.